Şehit Oymak'ın cenazesi toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2008 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'na terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Nurullah Oymak'ın (33) cenazesi, Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nurullah Oymak (33) için Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Balçıkhisar beldesinde tören düzenlendi.

Şehidin cenaze töreni için belde meydanını dolduran binlerce kişi, terör örgütü PKK'ya lanet okuyarak, şehitlerinin kanının yerde kalmayacağına yemin etti.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen tören öncesinde Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ve Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ergun Koçak, şehit çavuşun evine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Haluk İmga, ziyaret sırasında gözyaşlarına hakim olamazken, şehidin babası Sabri Oymak, "Vatan sağ olsun, oğlumun kanı yerde kalmayacak. Torunum yetişiyor, bir oğlum daha yetişiyor. Babasının intikamını alacak" dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Şehit J. Uzman Çavuş Nurullah Oymak'ın cenaze töreninde konuşması sırasında vatandaşlar "Mecliste PKK istemiyoruz" diye slogan attı.

Şehit J. Uzman Çavuş Nurullah Oymak'ın cenazesi, belde kabristanında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber