Üniversiteli oto teyp hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2008 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'de üç arabadan oto teybi çalarak ikinci el mağazasına satmaya çalıştığı iddia edilen üniversite öğrencisi C.G. (21), güvenlik kamerasına yakalandı.

Geçen hafta sonu birer gün arayla şehir merkezindeki çeşitli sokak ve caddelerde üç otomobilin teyplerini çaldığı öne sürülen C.G., daha sonra bunları paraya çevirmek için ikinci el elektronik eşya satan bir mağazaya gitti. Oto teyplerini satan zanlı, hiçbir şey olmamış gibi mağazadan ayrıldı. Aynı gün mağazaya ikinci el oto teybi almak için gelen hırsızlık mağdurlarından T.İ., önceki gün çalınan "Kodeks" marka teybinin, kablosu kesilmiş vaziyette vitrinde olduğunu görünce polise haber verdi.

Asayiş Büro ekipleri mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, teybi satmak için getiren C.G.'yi gördü. Zanlının, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Elektrik Teknikerliği 4. sınıf öğrencisi C.G. olduğu belirlendi. Polis, zanlıyı Fetvane Sokak'taki bir barda eğlenirken yakaladı. C.G.'nin Cevatpaşa Mahallesi'ndeki ikametinde arama yapan ekipler Pioneer, Sunny ve Kodeks marka çalıntı oto teypleri buldu. Sorgusu yapılan zanlı, adli makamlara sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber