Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Kasım 2008 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Genel kurulda, Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Hakkındaki Yasa Tasarısı'nın görüşmeleri sürecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay başkanlıklarının 2009 yılı bütçeleri görüşülecek.

- Adalet Komisyonunda, Türk Borçlar Yasası Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor.

- KİT Komisyonunda, TRT ve TPAO'nun hesapları denetlenecek.

- Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürü Doç. Dr. Ayşen Gürcan ve Ankara Numune Hastanesi AMATEM Şefi Doç. Dr. Nesrin Dilbaz, "Elektronik Bağımlılık ile Elektronik Bağımlılıkla Mücadele ve Önlemleri" konusunda Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonuna bilgi verecek.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, saat 14.45'te İran'ın Ankara Büyükelçisi Bahman Husseinpour'u, saat 15.30'da Somali'nin Ankara Büyükelçisi Hilal Muhammed'i, saat 16.15'te ise Cezayir Dışişleri Bakanı Murad Medelci ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek.

Saat 10.00'de toplanacak olan Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay başkanlıklarının 2009 yılı bütçeleri görüşülecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Adalet Komisyonu'nda, Türk Borçlar Yasası Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

KİT Komisyonu, saat 10.30 ve 14.00'te toplanarak, TRT ve TPAO'nun hesaplarını denetleyecek.

TBMM Genel Kurulu, saat 11.00'de toplanarak, Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Hakkındaki Yasa Tasarısı'nın görüşmelerine devam edecek.

Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu'nda, Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürü Doç. Dr. Ayşen Gürcan ve Ankara Numune Hastanesi AMATEM Şefi Doç. Dr. Nesrin Dilbaz, ''Elektronik Bağımlılık ile Elektronik Bağımlılıkla Mücadele ve Önlemleri'' konusunda bilgi verecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber