TOKİ konutlarında sıkıntı yaşayanlar, muhatap bulamamaktan yakınıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2008 22:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Malatya Beydağı'nda 4,5 ay önce teslimatı yapılan 2. etap TOKİ konutlarında teknik aksaklıkların ortaya çıktığı, ancak vatandaşların muhatap bulamadıkları bildirildi.

Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı Mustafa Turhan, 2. etap konutlardan 960'ının 4,5 ay önce teslim edildiğini hatırlatarak, "Taşeron firmanın eksiklikleri gidermek için bir görevli bırakması gerekiyordu. Ancak şu anda kimse yok. Başta hidroforlar, su depoları, kalorifer tesisatı olmak üzere birçok noktada problem var. Bunlarla ilgili muhatap bulunamıyor. Hiç kimse ilgilenmiyor. Garantileri ile ilgili kimseye ulaşılamıyor." dedi.

Konutlardan alan vatandaşlardan Harun Taştan ise, sıkıntılarla ilgili muhatap bulamadıklarından dolayı birçok aksaklığı kendi ceplerinden gidermek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Taştan, şunları kaydetti: "Eve yeni taşınmama rağmen 4 bin YTL harcadım. Eve geçtiğimde bir de baktım evin her şeyi eksik. Kapının, lavabonun kırık, elektrik, su tesisatının bozuk olduğunu, hatta evin dış kapı anahtarının bile olmadığını gördüm. Bu tür aksaklıkları hep kendi cebimden ödedim." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber