İlköğretim okulundaki iğrençliği rehber öğretmen ortaya çıkardı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 18 Kasım 2008 08:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bilecik'te 13 yaşındaki bir öğrenciye yine kendi gibi bir ilköğretim öğrencisi tecavüz etti.

İddiaya göre, Bilecik kent merkezindeki bir ilköğretim okulunda eğitim gören 14 yaşındaki kız öğrenci Ö.A, 17 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girdi. Genç cep telefonuna çektiği görüntüleri ailesine ve internete vermekle tehdit ettiği Ö.A'yı başka kişilerle cinsel ilişkiye zorladı. Tehditle 8 öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği bildirilen Ö.A'nın devamsızlığının 20 günü aştığını öğrenen okulun rehber öğretmeni, kız öğrenciyle konuştu.

Ö.A, rehber öğretmene, olayı anlattı. Rehber öğretmenin durumu polise bildirmesi üzerine, küçük yaştaki kız öğrenciyle ilişkiye girdiği iddia edilen 8 kişi yakalandı. Bu arada, cinsel ilişkiyi cep telefonuyla kaydeden tutuklu gencin Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde de buna benzer bir olayın olduğunu bildirmesi üzerine, emniyet güçleri soruşturmayı genişletti.

YURDA VERİLDİLER

Gölpazarı'ndaki bir ilköğretim okulunda öğrenim gören 13 yaşındaki kız öğrenci E.A. ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen yaşları 12 ile 17 arasında değişen 6 öğrenci de Cumhuriyet Savcılığınca tutuklandı. Mağdur iki kız öğrenci, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilip koruma altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber