Müdürlerin ve ilköğretim müfetişlerinin ek ödeme problemi sona eriyor

Haber Giriş : 25 Kasım 2008 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağustos ayında kamu çalışanlarına yapılan ek ödeme zammının yol açtığı mağduriyet, hükümet tarafından giderildi.

Düzenleme sebebiyle maaşları çalışanlarından daha düşük kalan müdür, enstitü müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, müdür yardımcıları, ilköğretim müfettişleri ve şube müdürlerinin mağduriyetini giderecek kararname, Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eşit işe eşit ücret zamlarından şube müdürleri, Milli Eğitim müdür yardımcıları, ilköğretim müfettişleri gibi çalışanların yararlanmadığını hatırlatarak, "Bugün (pazartesi) Bakanlar Kurulu kararı imzalanmıştır. Bu problem de bu hafta içinde tamamıyla çözülmüştür.'' dedi.

ZAMAN

Eğitim yöneticisine 250 YTL ek ücret

MİLLİ Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eşit işe eşit ücret zamlarından yaralanamayarak mağdur olan eğitim yöneticilerinin maaşlarına ek ders tazminatı ekleneceği müjdesi verdi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 81 ilden öğretmenleri MEB Şûra Salonu'nda ağırladı. Bakan Çelik, ilköğretim müfettişleri, şube müdürleri, milli eğitim müdür yardımcıları ve bakanlık merkez teşkilatındaki yöneticilerine yönelik ek ders ücretlerini düzenleme çalışmasının Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını söyledi. Yöneticilere 10 saat ek ders karşılığında yaklaşık 250 YTL ek ücret ödenecek.

AKŞAM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber