Mesai arkadaşını vuran subay intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2008 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da orduevinde bir subayın, başka bir subayı vurduktan sonra intihar ettiği öğrenildi.

İskele Caddesi'ndeki Gazi Orduevi'nde çıkan tartışma sırasında tabancasını çeken subaylardan biri, arkadaşı Piyade Teğmen Özgür Ekizoğlu'nu (23) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

PİYADE TEĞMEN GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkari Şemdinli'de görev yaparken, izine ayrılan ve Van Orduevi'nde hayatını kaybeden Piyade Teğmen Özgür Ekizoğlu (23), Muğla'nın Fethiye ilçesi Karagedik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Piyade Teğmen Özgür Ekizoğlu'nun cenazesi uçakla Dalaman'a, oradan da karayolu ile Fethiye'deki evine getirildi. Türk bayrağına sarılı olan Teğmen'in cenazesi önce evine getirildi. Daha sonra Teğmen Özgür Ekizoğlu'nun naaşı cenaze namazının kılınacağı camiye getirildi. Burada Ekizoğlu için düzenlenen törene 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Salih Karataş, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. Teğmen Özgür Ekizoğlu'nun cenazesi, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında Fethiye Karagedik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber