Anlaşma çıkmadı, DSP 81 ilde seçime katılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2008 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Macit, CHP'ye yaptıkları iş birliği tekliflerine olumlu yanıt alamadıkları için 81 ilde seçime katılacaklarını bildirdi.

Hasan Macit, Burdur'da yaptığı açıklamada, DSP olarak tüm Türkiye'de yerel seçimlere katılacaklarını, diğer siyasi partilerden daha farklı, daha hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını kaydetti. Eski ve yeni milletvekilleri, eski bakanlar ve Parti Meclisi üyelerinin şu anda 81 ilde çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Macit, yerel seçimlere çok önem verdiklerini bildirdi.

DSP'nin Türkiye'nin her yerinde seçimlere katılacağını bildiren Macit, "DSP olarak AK Parti'nin karşısında güçlü bir yapı oluşturmak adına CHP'ye yaptığımız iş birliğini tekliflerinin hiçbirisine olumlu yanıt alamadığımız için 81 ilde kendi adaylarımızla seçime katılacağız. Bu seçimlerde DSP Türkiye'de en çok oyu alan parti olacak" diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün DSP'ye katılmasına ilişkin eleştirileri de yanıtlayan Hasan Macit, "DSP'nin hızla yükselişe geçtiği bir dönemde bu tür söylentilerin, bu tür eleştirilerin çıkmasını gayet doğal olarak görüyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber