Doktor hasta yaknları tarıfandan darp edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2008 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktor, hasta yakını tarafından darp edildi.

Alınan bilgiye göre, hastanede görevli asistan Dr. Fatma Metin, bu sabah sıra almadan muayene odasına telaşla giren Havva K'nın 3 aylık bebeğini, durumunun acil olabileceği gerekçesiyle muayene etti. Metin, acil bir durumu olmadığını gördüğü bebeğin annesi K'ye, ayrıntılı muayene için numara alarak sıraya girmesi gerektiğini söyledi.

Bunun üzerine Havva K, asistan doktorun yüzüne yumruk attı. Güvenlik görevlileri tarafından müdahale edilerek muayene odasından çıkarılan K, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. K, Doğancılar Polis Merkezi'ne götürülürken, Dr. Fatma Metin de yüzünde meydana gelen yarayı ayakta tedavi ettirdikten sonra polis merkezine giderek K'dan şikayetçi oldu.

İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Havva K, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Bu arada, hastane önünde toplanan doktorlar adına bir açıklama yapan İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Hüseyin Demirdizen, doktorların bu tür olaylara sık sık maruz kaldığını belirterek, ''Bugün arkadaşımız ciddi bir duygusal travma yaşıyor. Belki hayatı boyunca o yediği tokadın ya da yumruğun etkisini yaşayacak'' diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber