Yüksek Seçim Kurulu ilanla genel müdür arıyor

Haber Giriş : 01 Aralık 2004 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşağıdaki ilan 1.12.2004 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığından :

Yüksek Seçim Kuruluna bağlı Seçmen Kütüğü Genel Müdürlüğünde boş bulunan bir adet Genel Müdür ve bir adet Genel Müdür Yardımcılığı kadrolarına atama yapılacaktır.

Genel Müdür kadrosuna atanabilmek için; elektrik-elektronik, bilgisayar mühendisliği, hukuk, siyasal bilimler, istatistik, matematik, işletme veya ekonomi alanlarında en az dört yıl yüksek öğrenim görmüş, kamu kurum ve kuruluşlarında en az on iki (12) yıl çalışmış ve yöneticilik deneyimine sahip olmak gerekmektedir. (Seçim iş ve işlemleri konusunda deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.)

Genel Müdür Yardımcılığına atanabilmek için; kamu kurum ve kuruluşlarında asgari on yıl çalışmış, elektrik-elektronik, bilgisayar mühendisliği, istatistik, matematik, siyasal, idari bilimler, ekonomi, işletme veya hukuk alanlarında en az dört yıl yüksek öğrenim görmüş olmak gerekmektedir. (Seçim iş ve işlemleri konusunda deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.)

İsteklilerin belirtilen koşulları taşıdıklarını gösteren belgelerle birlikte 25/12/2004 tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yapılan başvurular Yüksek Seçim Kurulu üyeleri arasından oluşturulacak üç kişilik komisyon tarafından değerlendirilip, sonuç kurula sunulacaktır. Kurul da tercihini kullanarak atama konusundaki kararını verecek ve atanması uygun görülen adaylara durum bildirilecektir.

İlgililere duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber