Kardan dolayı eğitime ara verilen iller

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2008 10:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara veriliyor İşte o İl ve ilçelerin listesi;
30 Aralık 2008 Kardan dolayı eğitime ara verilen iller

-TRABZON'DA KAR TATİLİ

Trabzon merkez ile Van'ın Gevaş, Erciş ilçeleri ve Kastamonu'nun Küre ilçesinde, kar yağışı nedeniyle okullarda yarın eğitime ara verilecek.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı'nın Vali Nuri Okutan başkanlığında gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, kurul tarafından il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeler dahil, ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi. Van Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, Erciş ve Gevaş ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Kastamonu'nun Küre ilçesinde de merkez dahil ilçeye bağlı 34 köydeki yatılı bölge okulları dışında kalan eğitim öğretim kurumlarında, kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

-SİNOP'TA KAR TATİLİ

Sinop merkez ile bağlı köylerde ilköğretim okulları ve liseler kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi. Bölgede devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu mevcut durumu değerlendirdi. Kurul, il merkezi ve bağlı köylerdeki ilköğretim okulları, liseler ile özel eğitim kurumlarında eğitime

yarın ara verilmesini kararlaştırdı.

-ORDU'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Ordu'da devam eden kar yağışı nedeniyle merkez ve bazı ilçelerde eğitime yarın ara verileceği bildirildi. Bölgede devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulunda mevcut durum değerlendirildi. Kurul yaptığı değerlendirme sonrasında, il merkezi ile Çamaş, Çaybaşı, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Ulubey, Perşembe, Gölköy, Kabataş ve Ünye ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilmesini kararlaştırdı.

-RİZE'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilecek. Rize Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha

Kurulunun il genelinde kar yağışının devam etmesi dolayısıyla toplandığı ve yarın il genelinde ilköğretim ve liselerde, dengi eğitim kurumlarında, dershaneler, rehabilitasyon merkezleri ve halk eğitim merkezlerinde eğitime ara verilmesini kararlaştırdığı bildirildi.

Bartın'da eğitime kar engeli

Bartın - Bartın'ın merkez ilçeye bağlı köylerindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verildi.

Alınan karar doğrultusunda kar yağışı nedeniyle merkez ilçeye bağlı köylerde taşımalı eğitim yapılan ilköğretim okulları ile lise ve dengi okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Ereğli ve Alaplı'da eğitime ara

Zonguldak - Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçesindeki tüm okullar ile Çaycuma ilçesindeki taşımalı eğitim yapılan köy okullarında eğitime bugün ara verildi.

Yoğun kar yağışı sonrası Ereğli, Alaplı ve Çaycuma'daki okulların durumu değerlendirildi.

Alınan karar doğrultusunda, Ereğli, ve Alaplı'daki ilköğretim ile lise ve dengi okulların yanı sıra Çaycuma'daki taşımalı eğitim yapılan köy okullarında eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu'nun 7 ilçesinde eğitime 1 gün ara

Kastamonu - Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 7 ilçede bugün eğitime ara verildi.

İl genelinde etkili olan kar yağışından dolayı Şenpazar, İnebolu, Çatalzeytin, Bozkurt, Küre, Doğanyurt ve Abana ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde eğitime 1 gün ara verildi. Söz konusu ilçelerde öğrenciler, 2 Ocak Cuma günü ders başı yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber