İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2009 07:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gece saatlerinde İstanbul'un kuzey ve batı ilçelerinde başlayan karla karışık yağmur ve kar yağışının, sabah saatlerinden itibaren il genelinde devam edeceği bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü vatandaşlardan kar yağışiının oluşturabileceği olumsuzluklar ile görülecek hafif buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara sebep olurken, vatandaşlar karlı havanın keyfini yaşadı.

İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde lapa lapa kar yağdı. Yağışla birlikte dikkatsiz davranan sürücüler kazalara sebep oldu. Kar yağışı bazı vatandaşları kara kara düşündürürken, turistler ise keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar yüksek doğalgaz ve kömür fiyatlarından şikayetçi olurken, bazı vatandaşların gündeminde ise Rusya'nın doğalgazı kesmesi vardı. Vatandaşlar yine de Rusya ile yaşanan doğalgaz sorununun çözüleceğinden umutlu olduklarını dile getirdi. Taksim'de dolaşan Iraklı turistler ise güzel bir gece geçirdiklerini ifade etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber