Yurtta hava tahmini

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 14 Ocak 2009 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sıcaklığı yükselten lodos bugün Marmara ve Ege'ye yağış getirecek. Sıcaklık bugün İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde de artıyor. Bugünlerde iç ve doğu kesimlerde oluşan pus ulaşımı aksatabilir. Hafta sonu sıcaklığın yeniden düşmesi bekleniyor.

- İstanbul'da bugün yağmur olacak. Yağış lodosla geldiğinden havayı soğutmuyor. Yarın sıcaklık 16 dereceyi görecek. Cuma yine yağış var. Ankara bu hafta puslu, sıcaklık artıyor, bu gece yağış olabilir. İzmir rüzgarlı ve yağmurlu. Perşembe hafif, Cuma yine sağanak yağış bekleniyor. Bugün bursa yağışlı, Adana ise güneşli ve daha ılık. İstanbul 12, Ankara 7, İzmir 16, Bursa 11, Adana 17 derece.

İstanbul'da bugün yağmur olacak. Yağış lodosla geldiğinden havayı soğutmuyor. Yarın sıcaklık 16 dereceyi görecek. Cuma yine yağış var. Ankara bu hafta puslu, sıcaklık artıyor, bu gece yağış olabilir. İzmir rüzgarlı ve yağmurlu. Perşembe hafif, Cuma yine sağanak yağış bekleniyor. Bugün bursa yağışlı, Adana ise güneşli ve daha ılık. İstanbul 12, Ankara 7, İzmir 16, Bursa 11, Adana 17 derece.

Marmara'da ılık esen lodos, beraberinde yağış da getiriyor. Trakya ve Çanakkale'de başlayan yağmur ilerleyen saatlerde bölgenin geneline yayılacak. Sıcaklık lodosun etkisiyle bugün 12, yarın 17 dereceye doğru çıkıyor. Cuma gelecek yağış sıcaklığı düşürmeye başlayacak. Hafta sonu soğuk geçecek. Bugün Edirne 6, Kocaeli 12 derece.

İç Anadolu'da hava zayıf rüzgarların etkisiyle puslu, bir çok kentte hava ve kara ulaşımı aksayabilir. Sıcaklık artarak yarın Eskişehir-Konya arasında 10 dereceyi aşacak. Cuma yağış geliyor. Bugün Eskişehir 6, Sivas 2 derece.

Ege Bölgesi bulutlandı. Bugün kısa süreli ve hafif olacak yağışlar sıcaklığı düşürmüyor. Sıcaklık yarın sahil beldelerinde 20 dereceye yaklaşacak. Denizciler dikkat; Ege kıyılarında keşişleme kuvvetleniyor, bu geceye kadar açıklarda fırtına olacak. Yarın hava açıyor, Cuma yine yağış var. Muğla 15, Afyon 7 derece.

Akdeniz'de hava Cuma'ya kadar güneşli, sıcaklık 20 dereceye çıkıyor. Cuma yağmur, hafta sonu soğuma olacak. Güneydoğu'da gündüz sıcaklığı artsa da gece sıcaklık Diyarbakır'da -5 derece. Gündüz ise Antalya 19, Diyarbakır 11 derece.

Doğu Anadolu'da hava üç gün daha açık, dondurucu soğuklar var. Gece sıcaklığı Erzurum'da -27 derece. Perşembe Malatya, Elazığ çevreleri biraz ısınacak. Yağış ise hafta sonu gelecek.

Karadeniz'de hava bugün daha ılık ve güneşli. Akşama doğru Bolu, Zonguldak çevresine yağış geliyor. Yarın sıcaklık Bolu'da 8 dereceye kadar çıkacak. Hafta sonu ise soğuk ve yağışlı geçecek. Bugün Trabzon 10, Samsun 12, Bolu 5 derece.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber