Büyükçekmece'de 1 uçaksavar mermisi, 15 G3 mermisi bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2009 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçekmece Mezarlığı yakınına bırakılan bir poşet içerisinde 1 adet uçak savar mermisi, 15 adet G3 mermisi ve 4 adet boş kovan bulundu. Mühimmat, incelenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Aksaray'da, adı Ergenekon Apartmanı olan binanın önünde bomba bulundu

Ankara'da bir köprü altında 20 adet el bombası bulundu


Edinilen bilgiye göre; yol temizliği yapan görevliler, Devebağırtan Yokuşu mevkiindeki Büyükçekmece Mezarlığı yakınlarında bir poşet gördü. Poşeti açan görevliler, içerisinde uçaksavar ve G3 mermisiyle karşılaştı. Temizlik görevlileri, daha sonra Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, poşet içerisinde mühimmat olduğunu gördü. Büyükçekmece ekipleri durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Terörle Mücadele ekipleri, poşetin çevresinde güvenlik şeridi çekti ve incelemelerini yürüttü. İnceleme sonucunda, poşetin içerisinden; 1adet uçaksavar mermisi, 15 adet G3 mermisi ve 4 adet boş kovan çıktı.

Bir görgü tanığı, saat 10:00 sıralarında çok sayıda polisin bölgeye gelerek güvenlik şeridi çektiğini ve inceleme yaptığını söyledi. Polislerin kendilerine bazı sorular yönelttiğini belirten görgü tanığı, Bize 'kimseyi gördünüz mü?' diye sordular. Daha sonra buradan bir şeyler alıp ayrıldılar." diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen mühimmatla ilgili kriminal inceleme yapılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber