Okullar modern yüze kavuşuyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2009 15:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İstanbul İl Özel İdaresi okul binalarının sağlamlığı ve modern çizgilere sahip olmasının yanı sıra, okulun içi için de özel hizmet sunuyor. İstanbul İl Özel İdaresi, okullar için alınan 50 bin çit sıra ve 3 bin 500 adet yazı tahtası satın aldı.

Yeni yaptığı ve onardığı okullara bilgi teknolojisi sınıfı gibi özel sınıflar koşullandıran İl Özel İdaresi, eğitim ve öğretimin hizmetine sunduğu modern binaların yanı sıra, okulları ayrıca modern malzemeler ile donatıyor. Okul sıralarında sınırsız renk ve desenin kullanıldığı modern donatım malzemesinin öğrenci psikolojisini olumlu yönde motive edeceğine inanan İl Özel İdaresi, bu nedenle okulların sıra, dolap, yazı tahtası gibi gereksinimlerini en son teknolojiyi takip ederek öğrencilere sunuyor. Bunlara son örnek yeni alınan ve okullara dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilen 50 bin çift kişilik sıra bank ve 3 bin 500 çelik emaye yazı tahtası oldu. 50 bin sıra bankın 30 binini açık ihale usulüyle satın alan İl Özel İdaresi, 20 bin sıra bankı ise Meslek Liselerine destek olmak amacıyla bu okullardan temin etti.

Açık ihale usulüyle satın alınan 30 bin adet çift kişilik sırabankların alımını KDV dahil 4 milyon 730 bin 130 TL'ye gerçekleştiren İl Özel İdaresi, Meslek Liseleri'nden temin ettiği donatım malzemelerine ise KDV dahil 4 milyon 602 bin TL kaynak aktardı. 3 bin 500 adet çelik emaye yazı tahtası alımı ise 913 bin 500 TL'ya mal oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber