Bombalı, rehineli banka soygunu girişimi...

Haber Giriş : 26 Ocak 2009 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADAPAZARI'nda ?Üzerimde bomba var? diyen bir kişi, saat 16.00 sıralarında bir banka şubesine girdi. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

bir poşet dolusu bomba olduğunu söyleyen genç bankadakileri rehin aldı. İçeride kaç kişi olduğu bilinmiyor.

Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir banka şubesine gelen ve elinde bir poşet dolusu bomba olduğunu söyleyen 25 yaşyarındaki genç, bankada bulunanları rehin aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, bankanın önüne çok sayıda ekip ve bomba imha uzmanı getirildi. İçeride kaç kişinin bulunduğu henüz açıklanmadı.

SOYGUNCU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Sakarya'da bir banka şubesine giren maskeli kişi üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını iddia etti.

Bunun üzerine polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerine bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı. Şüpheli şahıs daha sonra polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Adapazarı Atatürk Bulvarı'ndaki bir banka şubesine giren kişi üzerinde bomba düzeneği olduğunu öne sürerek banka çalışanları ve müşterileri dışarıya çıkarttı.

Olayı haber alarak banka önüne gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Şüpheli, uzun süren uğraşların ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Şahne tarafından ikna edildi.

Gözaltına alınan şüpheli daha sonra Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİHAN - AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber