Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu bu yıl açılıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2009 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VAHİT OLCAY

BİTLİS - Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptıran Polis Meslek Yüksek Okulu'nun 2009-2010 yılında eğitim öğretime başlayacağını kaydetti.

TOKİ tarafından Rahva Ovası'nda yapılan polis okulunun yaklaşık 1 yıl sonra açılacağını kaydeden Vali Yılmaz, bu okulun hem ekonomik hem de sosyal yönden büyük yarar sağlayacağını belirtti. Yılmaz, "TOKİ tarafından Bitlis'e yapılan polis okulumuzla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bununla ilgili TOKİ Başkanı ile görüşmeler yaptık. Bizim amacımız Polis Meslek Yüksek Okulu'nda aciliyet isteyen birimleri bir an evvel açmaktır. Diğer birimleri ise sonradan açacağız" diye konuştu.

Polis okulunun iç mefruşat ihalesinin en yakında zamanda yapılacağını sözlerine ekleyen Vali Yılmaz, "Polis okulunun iç mefruşatı ile ihale en yakın zamanda yapılacak okulun faaliyete girmesi için acil olan bütün işleri bitirmeye çalışacağız. Ayrıca okulumuz hem ekonomik hem de sosyal yönden Bitlis'e büyük getiriler sağlayacaktır. Her 9 ayda 600 öğrenci mezun verecek" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber