Bir 'tık'la en hesaplı tarifeyi bulan site

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Şubat 2009 11:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Cep telefonu operatörleri arasında giderek artan rekabet üzerine şirketler yeni tarifelerle müşteri kapma yarışına girdi. Bu durum müşterileri en hesaplı tarifeyi seçmede zor durumda bıraktı.

Bir girişimcinin kurduğu site, karar vermekte zorlanan abonelere yardımcı oluyor. İş hayatı sitesi cember.net'in kurucusu Erol Çağlar, cep telefonu tarifelerini ve ADSL servislerini karşılaştırarak kullanıcıların en avantajlı servisi görmelerini sağlayan www.enuygun.com sitesini kurdu.

Sitede aylık konuşma süresi, gönderilen kısa mesaj sayısı, hangi operatörün en çok aranıldığı gibi bilgiler yer alıyor. Ayrıca, basit yerleştirilmiş menüler aracılığıyla Turkcell, Vodafone ve Avea'nın en uygun cep telefonu tarifesi kolayca hesaplanabiliyor. Erol Çağlar, tüm bunların yanında ADSL ve fiber internet bağlantı tarifelerinin de karşılaştırılmasına imkân tanıdıklarını belirtiyor. İstenilen internet bağlantı hızı belirtildiğinde, TTNET, Smile ADSL, TurkNet, Tellcom, Biri ADSL, Superonline ADSL, Quiknet ve Uydunet arasından en avantajlı olanı tespit edilebiliyor. Ayrıca anlaşmalı sağlayıcılarda seçilen tarifeyi site üzerinden almak mümkün. ADSL servisi kapsamında özel fiyat avantajlarına sahip olduklarını belirten Erol Çağlar, "Cep telefonlarında numara taşınmadan sonra başlayan tarife kampanyaları kafa karıştırabiliyor. Sitemiz aracılığıyla kullanıcı kendisi için en uygun tarifeleri ve seçenekleri bulacaktır." diyor. Sitenin kurucu ortağı Nihan Çolak Erol da ileriki dönemlerde araç kasko ve trafik sigortaları, banka kredileri, kredi kartları gibi farklı hizmet ve servislerini siteye ekleyerek hizmet alanlarını geliştirmeyi hedeflediklerini kaydediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber