Hüseyin Çelik: 81 ili en az iki kez ziyaret ettim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2009 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara'ya hapis olmuş bir iktidar olmadıklarını belirterek, göreve geldikleri günden bugüne kadar 81 ili en az iki kez ziyaret ettiğini söyledi.

Bakan Çelik, Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Kırkpınar beldesinde devlet ve vatandaş iş birliğiyle yaptırılan Kırkpınar İlköğretim Okulu'nun açılış töreninde, ülkenin her karış toprağını adım adım gezdiklerini belirtti.

Hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini ifade eden Çelik, ?Ankara'ya hapis olmuş bir iktidar değiliz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 81 ili en az iki kez ziyaret ettim. Gerekirse bir insanın yaşadığı mezralara giderek halkımızın memnuniyetini karşılamak boynumuzun borcudur? dedi.

Çelik, halkın ayağına gitmekten hiçbir zaman gocunmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

?Halkın hizmetkarı olan bir hükümetiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Bugün burada da yaptığımız hizmetlerin meyvelerini topluyoruz. Değerli belediye başkanımızın eğitime yaptığı önemli katkılar var. Ona katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kırkpınar'ı Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ziyaret eden ilk bakan olduğum için de ayrıca gurur duyuyorum.?

Gurbetçi vatandaşların beldelerine önemli yatırımlar yapmasına sevindiğini belirten Bakan Çelik, doğdukları yere alaka göstermelerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Çelik, törenlerde plaket verme yarışının da tam gaz devam ettiğini ifade ederek, ?Plaketlerin azaltılmasını ve sonra da kaldırılmasını istiyoruz. Bana plaket vermek yerine benim adıma bir ağaç dikin? diye konuştu.

Daha sonra Konya-Kulu makasındaki Baran Dinlenme Tesisleri'ne geçen Çelik, öğle yemeğinin ardından Ankara'ya hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber