Özel Harekatçı intiharında şok iddia

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2009 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın Malatya'daki yakınları, intihar iddiasına inanmıyor. Amcasının oğlu Atilla Oktay, Behçet Oktay'ın intihar edecek bir yapıda olmadığına vurgu yaptı.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşayan ve kendisinin de devlet memuru olduğunu söyleyen Atilla Oktay, Özel Harekatçı Behçet Oktay'ın solak olduğunu, ancak sağ el ile intihar ettiğinin söylendiğini aktardı.

Oktay'ın intihar etmesi için hiçbir sebebinin olmadığını vurgulayan Atilla Oktay, ailevi ya da başka bir sıkıntısının bulunmadığını kaydetti.

Atilla Oktay, medyada çıkan haberlere de sitem ederek, bazı televizyonların baba Mehmet Oktay'ın üzüntüden öldüğünü söylediğinden yakındı.

Baba Mehmet Oktay'ın (78), oğlunun ölüm haberini duyması üzerine sabah saatlerinde fenalaşarak sağlık ocağında tedavi gördüğü öğrenildi. Baba Mehmet Oktay, tedavisinin ardından yeniden Hekimhan'daki evine getirildi.

Behçet Oktay'ın ölüm haberini alan çok sayıda akrabası ve vatandaş, baba Mehmet Oktay'ın evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Bu arada, baba Mehmet Oktay'ın evinin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldığı görüldü. Cenazenin saat 18.00 sularında Ankara'dan uçakla Malatya'ya geleceği, daha sonra da Hekimhan'a getirileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber