Kılıçdaroğlu, İstanbullara tapu vaadinde bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2009 20:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 8 Mart Kadınlar Günü mitingine düzenledi. Mitinge katılan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbullu vatandaşlara tapu vaadinde bulundu.

CHP tarafından Sarıyer merkezde Kadınlar Günü mitingi düzenledi. Çok sayıda vatandaşın geldiği mitinge CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin katıldı.

Mitingde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Daha önce seçime gelmemiş arkadaşını, eşini, dostunu kimi tanıyorsanız seçime getirmeye söz veriyor musunuz?" diye konuştu.

İstanbul'un 10 milyar bütçesi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, İstanbul'u gül gibi geçindireceklerini söyledi. İnsanları bölmeye çalışıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Diyorlar ki bu türbanlı, bu çarşaflı, bu şapkalı biz bölünmeyeceğiz. Bizim içi insan inançlarıyla düşünceleriyle sadece insan vardır." şeklinde konuştu.

Projelerini bir kez daha hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "rojelerimizin arasında yurttaşa tapu vermekte var. 250 metrekareyi bulan bütün alanları vatandaşa tapu vereceğiz." diye konuştu.

Konuşmasını tamamlayan Kılıçdaroğlu, kısa süre sonra miting alanından ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber