PTT şubesini soyma girişimini vatandaşlar önledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2009 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de bir PTT şubesine yönelik yapılan soygun girişimi teşebüste kaldı. Silahlı iki kişinin gerçekleştirmek istediğii soygun, PTT şubesine gelen vatandaşların müdahalesi sonucu soyguncuların panikleyip kaçmasıyla başarısız oldu. Polis, eşkalleri belirlenen ve olay yerinden yaya olarak kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Elde edilen bilgiye göre olay Soğanlı Mahallesi, Erman Sokak'ta bulunan Soğanlı PTT Şubesi'nde meydana geldi. Saat 16:15 sularında PTT şubesine gelen iki kişi içeri girdi ve içerdeki vatandaşları dışarı çıkarttı. Daha sonra silah çeken şahıslar içerden paraları almaya çalıştı. Bu sırada dışardaki vatandaşlar kapıyı açmak için kapıyı zorladı. Vatandaşların kapıyı tekmelemesi üzerine paniğe kapılan iki soyguncu havaya bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Bir görü tanığı, "Soyguncuların havaya ateş etmesiyle birlikte biz kendimizi yere attık. Bu sırada hızla kaçtılar" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgisi dahilinde çevrede arama yaptı. Yaya olarak kaçtığı belirlenen şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber