Midibüs, öğrencilerin arasına daldı: 1 ölü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2009 10:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ADANA - Adana'da, tarım işçilerini taşıyan midibüsün önce bir otomobile, ardından durakta bekleyen öğrenciler ile vatandaşlara çarpması sonucu 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Solaklı beldesinden Adana'ya tarım işçisi taşıyan gelen Salih C. yönetimindeki 01 YU 112 plakalı midibüs, Doğankent beldesi yakınlarında, ana yola çıkan Aziz Algantekin'in kullandığı 34 YRM 93 plakalı otomobile çarptı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan midibüs, durakta bekleyen öğrenciler ile vatandaşlara çarptıktan sonra elektrik direğine bindirerek durabildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Aziz Algantekin olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Atatürk Lisesi öğrencileri Murat Korkular, Sinan Üzer ve Mesut Yıldız ile durakta bekleyen yolcular ile tarım işçileri Anıl Çiçek, Habib Ay, Mehmet Ay, Hatice Merk, Mehmet Yalaz, Ahmet Yalaz, Güneş Yalaz, Ayşe Yalaz, Yeliz Şimşek, Süleyman İlan, Gülistan İlan, Mesut Yıldız, Rabia Alkay, Halil Çiftçiler, Yusuf Çiftçiler, Rabia Çiftçiler, İbrahim Çiftçiler, Fatma Çiftçiler ve Makbule Çiftçiler Adana Devlet, Çukurova Devlet ve Yüreğir Başkent Hastanelerine götürüldü. Kazadan yara almadan kurtulan midibüs sürücüsü Salih C. gözaltına alındı. Bu arada, kaza sonrası yaralılara yardım eden İbrahim Kırmızığül (47) adlı vatandaş, kaza yerinde trafik ışıkları olmadığı için sık sık ölümlü kazalar meydana geldiğini savundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber