8 Nisan 2009'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2009 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda il teşkilatı ile toplantı yapacak.

2- TBMM Başkanı Köksal Toptan, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

3 - Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından İstanbul'da düzenlenen "Küresel Kriz ve Türkiye Ekonomisi" konulu konferansa katılıyor.

- Şimşek daha sonra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Törenine de katılacak.

4- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Boğaziçi Üniversitesinde düzenlenen "Katılım Müzakerelerinde Konferans Çevirmenliğinin ve Konferans Çevirmenlerinin Rolü" konulu seminerde konuşacak.

5- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da, Türk Telekom ile Haber-İş Sendikası arasında yapılacak 8. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin imza törenine katılacak.

6- Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Voleybol Federasyonu tarafından Ankara Beşevler'de yaptırılacak Voleybol Kampüsü'nün temel atma törenine katılacaklar.

- Bakan Başesgioğlu, ayrıca Turkcell tarafından Olimpiyatevi'nde düzenlenecek "Geleceğe Koşanlar" projesinin tanıtım toplantısı ve protokol imza törenine katılacak.

7- Japonya hükümetinin katkılarıyla Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan beldesinde inşa edilen Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı törenle bakanlığa teslim edilecek.

8- Lübnan'ın güneyinde UNIFIL bünyesinde görev yapan Türk İstihkam Birliğine madalya verilecek.

- Törene UNIFIL'in İtalyan komutanı Tümgeneral Claudio Graziano'nun da katılması bekleniyor.

9- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı sanayi üretim verilerini açıklayacak.

10- Türk-İş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Mustafa Kumlu başkanlığında Ankara'da toplanacak.

11- TBMM'den...

- Genel Kurulda, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Kurulması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek.

- TBMM Adalet Komisyonunda, Hukuk Muhakemeleri Kanunu Tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

- Adalet Komisyonunda ayrıca, 6831 Sayılı Orman Kanununa Ek Madde Eklenmesi Hakkında kanun teklifi ele alınacak. (Saat: 12.00)

12- Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Hilvan, Akçakale ve Birecik ilçelerini ziyaret edip, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın partisine katılım töreninde bulunacak.

13- Türkiye-Yunanistan Birleşik Doğal Afetlere Müdahale 2009 Tatbikatı, Ankara'daki Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nde yapılacak.

14- Halk Bankasının "Üreten KOBİ" toplantısı, Genel Müdür Hüseyin Aydın'ın katılımıyla Ankara'da yapılacak.

15- Emlak vergisinde birim değerler değişiyor...

- Emlak vergisinde 1 Ocak 2010'dan geçerli olacak arsa ve arazi metre kare birim değerleri takdir komisyonlarınca 17 Ağustos'a kadar belirlenecek.

- Bu tarihten sonra da muhtarlıklar, ilgili kuruluş ve dairelerce 15 günlük itiraz süreci başlayacak.

- Ev, arsa ve arazi sahipleri, önümüzdeki yıl yeni değerler üzerinden zamlı emlak vergisi ödeyecek.

16- Toplantı...Fuar...Konferans...

- Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masum Türker, Burdur'un Bucak ilçesinde "Ekonomik Krizler ve Türkiye" konulu konferans verecek.

- 20. MODEKO İzmir Mobilya, Dekorasyon Fuarı açılacak.

- Uluslararası Yatırımcılar Derneği Genel Sekreteri Mustafa Alper, Kocaeli Sanayi Odasında "Dünyada ve Türkiye'de Uluslararası Yatırımlar" konulu konferans verecek.

- Macaristan Büyükelçisi Istvan Szabo, Kocaeli Valiliği'ni ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek.

- İzmir Valisi Cahit Kıraç, Polis Haftası nedeniyle Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü, Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı, Strateji Geliştirme Başkanıyla İzmir ve Bornova Polis Eğitim merkezleri Müdürlerini kabul edecek.

17- 22. Avrupa Bayanlar Halter Şampiyonası, Romanya'nın başkenti Bükreş'te sürüyor.

- Bayanlar 63 kiloda Sibel Şimşek, podyuma çıkacak.

18- Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off yarı final serisi 3. maçında Fenerbahçe ile ARKAS Spor, TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

- Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off yarı final serisi 2. maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Bankası, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda karşılaşacak.

19- Galatasaray Kulübü'nün nisan ayı olağan Divan Kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacak.

20- Fatih Üniversitesi tarafından Büyükçekmece yerleşkesinde düzenlenecek "Türk Futbolunun Dünü Bugünü Yarını" konulu panele Fenerbahçe Kulübü'nün eski Başkanı Ali Şen, Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Faruk Süren, Trabzonspor Kulübü'nün eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Affan Keçeci'nin katılması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber