Başbakan, evinde bazı bakanlarla görüştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2009 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GÜRKAN TUZLU

İSTANBUL- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda teşkilatı ile bir toplantı yapacak. Seçim ve sonrasının ele alınacağı toplantı öncesi Başbakan Erdoğan bazı bakanlarla Üsküdar'daki evinde bir görüşme gerçekleştirdi.

Medeniyetler İttifakı ve ABD Başkanı Obama ziyareti nedeniyle İstanbul'da bulunan Erdoğan bugün il teşkilatı ile biraraya gelecek. Seçimin hemen ardından İstanbul 1. ve 2. Bölge belediye başkan, meclis üyeleri ve ilçe başkanları ile biraraya gelen Erdoğan bugün de 3.Bölge'deki Avcılar, Arnavutköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Silivri, Küçükçekmece'nin belediye başkanı, meclis üyeleri ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak.

Başbakan Erdoğan saat 12:30'da başlayacak bu toplantı öncesi Üsküdar Burhaniye Mahallesi'ndeki evinde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve eski danışmanı Cüneyt Zapsu ile biraraya geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber