BEDAŞ şubesinde silahlı soygun

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2009 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'nin(BEDAŞ) Küçükköy'deki şubesi silahlı bir şahıs tarafından soyuldu. Çalışanları biber gazı ile etkisiz hale getiren zanlının, yaklaşık 50 bin TL'yi alarak kaçtığı iddia edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16:00 sıralarında, Gaziosmanpaşa, Küçükköy Hekimsuyu Caddesi'ndeki BEDAŞ Şubesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, fatura ödeme bahanesiyle vezneye yaklaştı. Şubede bulunan 2 vezne çalışanına ve güvenlik görevlisine silahını doğrultan zanlı, çalışanlardan kasada bulunan paraları vermesini istedi. Yaklaşık 50 bin TL'yi alan zanlı, içerde bulunanlara biber gazı sıkarak olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Şubeye gelen olay yeri inceleme polisleri, şubede parmak izi tespitleri yaptı. Vezne çalışanlarının da ifadesine başvuran polisler, kaçan zanlıyı yakalamak için çevrede soruşturma başlattı. Silahlı soygunun ardından çevrede toplanan vatandaşlar, "Soyguncuyu görmedik. Çalışanlardan biri ağlıyordu. Sonra polisler geldi. 45 ile 50 bin TL arasında bir miktar para alarak kaçtığı söyleniyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber