Genç doktoru taciz ettiler, polisi bıçakladılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2009 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR- İzmir'in Narlıdere ilçesinde, ihtisas öğrencisi bayan doktor A.G.'ye (26) laf atma sebebiyle çıkan tartışmada beş kişi, kendilerine müdahale etmek isteyen polis memurunu bıçakladı, üçünü ise darp etti. Olaydan sonra gözaltına alınan şahıslar tutuklandı.

Olay, Mithatpaşa Caddesi, 21/A numaradaki kahvehanede meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ihtisas yapan Dr. A.G., sabah işine gitmek için otobüs durağında beklediği sırada kahvehanede oturan bir grup tarafından kendisine laf atıldı. Yanında erkek arkadaşı da bulunduğu öğrenilen genç kadın, laf atanlarla tartışmaya başladı. Tartışma, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona erdi. A.G., akşam eve dönerken söz konusu kahvehanenin sahibiyle görüşmek için oraya gitti. İşyeri sahibi A.K.'ye (49), bu mahallede oturduğunu söyleyerek kendisine neden laf atıldığını sordu. A.K. ise A.G.'yi tersleyip kovarak, "Bir daha gelirsen bacaklarını kırarım. Kime şikayet edersen et." dedi. A.G., durumu 155 Polis İmdat hattına bildirdi. Bunun üzerine olay yerine giderek kahvehaneye girmek isteyen polisler, A.K., çocukları Ö. K. (21) ve H. K. (25), akrabaları S. K. (27) ve İ. M. U. (27) tarafından engellenmek istendi. Kapıda çıkan tartışma sonucu A.K. ile çocukları ve akrabaları tarafından, polis memuru Haydar Karşu (39) karnından bıçaklandı. Yanındaki meslektaşları Zafer Özoğlu, Serdar Büyükol ve Çetin Acar'ı da darp eden zanlılar kaçtı. Olaydan sonra çevrede araştırma başlatan polis, beş zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlılarla birlikte dört bıçak, polisleri darp ederken kullandıkları ağırlıklar ve tahtalar ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadeleri alınan beş zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Karın boşluğunda bıçaklanan polis memuru Karşu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber