GÜ'de doktorlardan profesörlere öfke büyüyor

Haber Giriş : 22 Aralık 2004 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Üniversitesi'ndeki profesörlerin muayenehane açmalarına doktorlardan tepki var.

Gaziantep Üniversitesi'nde görev yapan profesörlerin İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyükşehirlerde olduğu gibi muayenehane açtılar.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Ekinci, göreve başladığından belli bir süre sonra Gaziantep Üniversitesi'nde görev yapan profesörlere muayenehane açma izni verdi. Şuna kadar 3 profesör özel muayenehane açtı. Ancak, Gaziantep'teki doktorlar profesörlerin muayenehane açmalarına tepki gösterdiler.

Doktorlar, profesörlerin muayenehane açtıkları takdirde kendilerinin iş yapmalarının zorlaşacağını söylediler. Doktorlar, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Erhan Ekinci'ye de muayenehane açılmaması konusunda istekde bulundular. Buna rağmen Rektör Ekinci, profesörlerin muayenehane açarak vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi için böyle bir karar verdiği bildirildi.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalışan Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Kanlıkama ve Beyin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Abdulvahap Gök muayenehane açarken, önümüzdeki günlerde çok sayıda profesörün muayenehane açmak için çalışmalarının sürdüğü iddia edildi. Gaziantep Üniversitesi'nde görev yapan profesörler, doktorların her nedense muayenehane açmalarına karşı çıktıklarını ancak, büyük illerde tüm meslektaşlarımızın muayenehane açtıklarını da belirttiler

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber