İDO'dan 'Dinamik Fiyatlandırma Sistemi'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2009 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), hava yolu ulaşımında da uygulanan ve yolculara büyük avantaj sağlayan ''Dinamik Fiyatlandırma Sistemi''ni, 1 Mayısta hayata geçirecek.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, ''Bileti erken al, ucuz öde'' dönemini başlatan İDO'da, bilet fiyatlarını artık yolcular belirleyecek.

1 Mayıs itibariyle, ''www.ido.com.tr'' adresine ilk giren ve ayrılan yolcu kontenjanı dolmadan bilet satın alan yolcular, 15 Mayıstaki dış hatlar hızlı feribot seyahat biletlerini 5 TL'den başlayan fiyatlarla temin edebilecekleri gibi araç biletlerine de 40 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek.

İDO'nun web sitesi üzerinden uygulamaya konacak olan bu sistemle yolcular, farklı gün, saat ve fiyat seçeneklerinden oluşan seferler arasından kendisine en uygun tercihi yapabilecek.

İDO'nun uygulaması, öncelikli olarak dış hatlar hızlı feribot seferlerini kapsayacak. İDO'nun internet adresine girip, 15 Mayıstaki İstanbul?Bursa, Yenikapı-Yalova, İstanbul-Bandırma seferleri için ayrılan kontenjan dolmadan biletlerini en erken satın alan yolcular, 5 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek.

''Dinamik Fiyatlandırma Sistemi'' uygulaması ile talep yönetimi daha sistemli ve kontrollü olarak yapılabilecek. Erken bilet alma şansına sahip olan yolcular, bilet bulamama sıkıntısından uzak bir şekilde, konforlu yolculuklarını çok ekonomik fiyatla gerçekleştirebilecek.

Yoğun talep olan dış hat noktalarına İDO ek seferleri de daha rahat düzenleyebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber