Valinin yeni cipi açıkta kaldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Nisan 2009 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ Valisi Nezih Doğan'ın, 3 makam aracı bulunmasına rağmen son olarak banka promosyonu ile aldırdığı lüks cip garaj bulunamayınca açıkta kaldı. Vali Konağı'ndaki garaja sığmayan lüks cip, kamyonların park edildiği İl Özel İdaresinin garajında bekletiliyor.

Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi mevduat hesapları için 1.5 ay önce Halk Bankası ile 3 yıllığına anlaşma imzalaması üzerine, mevduat promosyonu ile Vali Aydın Nezih Doğan'a 3 hafta önce isteği üzerine Toyota Land Cruiser V8 marka, piyasa değeri yaklaşık 113 bin euro olan 2009 model sıfır kilometre lüks cip alındı. Renault Safran, Renault Megan ve Mercedes marka makam araçları bulunan Vali Doğan'ın makam aracı sayısı lüks ciple birlikte 4'e yükseldi.

SADECE 1 GÜN KULLANILDI

Makam cipi ise sadece alındığı ilk gün bir ağaç dikim törenine gitmek için kullanıldı. Programın bitmesinin ardından ise cip Vali Konağı'ndaki garaja park edilmek istendi. Ancak garaj tavanının alçak olması nedeniyle cip içeri giremedi ve açıkta kaldı. 3 gün konak önünde bekletilen cip daha sonra İl Özel İdaresinin kamyon garajına götürüldü. Lüks cip şimdi yaklaşık 20 gündür özel idare garajında bekletiliyor. Vali konağındaki garajın ise cipin girebileceği şekilde yıkılıp yeniden yapılacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber