İstanbul'da 1 Mayıs için trafik düzenlemesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2009 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul - Kadıköy İskele Meydanı'nda 1 Mayıs dolayısıyla yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle, yarın saat 08.00'den itibaren gerektiğinde kontrollü olarak, miting bitimine kadar bazı noktaların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs nedeniyle Kadıköy'de Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan yolun tamamen, Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım'a inen ara sokaklar ile Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi ve Albay Faik Sözdener Caddesi'nin ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, alternatif olarak Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akışının, Burhan Felek Caddesi'nden E-5 yönüne, Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirileceği ifade edildi.

Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akışının, Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım'a iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akışının ise Mühürdar Kavşak'tan geri yönlendirileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber