Anneler gününde, ?Son dakikacılar' için alışveriş seçenekleri

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Mayıs 2009 06:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TUĞBA BOZKURT

Alışveriş merkezleri ve mağazaların günler öncesinden başlayan Anneler Günü'ne özel etkinlik ve indirim kampanyalarında bugün son gün

Güne özel olarak sunulan yüzde 50'ye varan indirimler, günü birlik otel konaklaması, pırlanta hediyeli yarışmalar, bol taksit avantajları ve sürpriz hediyelerden faydalanmak için sayılı saatler kaldı. İşte bunlardan birkaç başlık:

- LC Waikiki'de 75 TL'lik alışverişe çanta, şapka, cüzdandan oluşan 3'lü set hediye.

- Roman'da 5 Mayıs'ta başlayan yüzde 30'luk Anneler Günü indirimi 15 Mayıs'a kadar sürecek.

- Polo'nun kadın reyonu yüzde 20 indirimli.

- Derimod ve Benetton'da bugün sona erecek kampanyada ikinci ürün yüzde 50 indirimli.

- Park Bravo ve Nine West'te yüzde 30 indirim var.

- Bursa'da Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'nde yapılacak her 50 TL ve üzeri alışverişe, Premier Home'dan çanta hediye.

- Cevahir Alışveriş Merkezi'nde ?Annemin Meharetli Elleri' kurabiye pişirme yarışmasında düzenleniyor. Birinci tek taş pırlanta yüzük, ikinci ve üçüncü ise inci kolye kazanacak.

- Airport Outlet Center'da bebekler arası emekleme yarışması düzenleniyor. Yarışmaya katılan tüm bebeklere hediye setleri, ilk 5'e giren bebeklere LCW'den hediye çekleri, birinci gelen bebeğe ise Holiday Inn Otel'de anne ve babasıyla bir gece konaklama ve altın hediye edilecek.

Orkide mi, gül mü?

Anneler Günü için akvaryumlusundan kadehlisine, inci tanelisinden kelebeklisine kadar farklı tasarımlar yaratan çiçekçiler, ekonomik fiyat avantajıyla da her cüzdana hitap ediyor. Sadece bugün 80 milyon dal çiçeğin yarışacağı tahmin edilen piyasada 279 TL'ye de 26 TL'ye de güllerden oluşan aranjman bulmak mümkün.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber