Artist imam!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2009 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serten Akkaya'nın haberi

Alınan bilgiye göre, Biga İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seramik Bölümü'nü bitiren Nişancı, Sadri Alışık Tiyatrosu'nda oyunculuk dersi aldı.

Nişancı, bu eğitimin ardından Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Kuzey Rüzgarı, Sessiz Gemiler, Hatırla Sevgili, Mahşer, Ihlamurlar Altında, Binbir Gece gibi pek çok sevilen dizide çeşitli roller aldı.

Bazı reklam filmlerinde de oynayan Nişancı, bu sırada Sadri Alışık Tiyatrosu'nda da sahne çalışmalarına devam etti.

Son dönemde işlerin iyi gitmemesi ve yeterli para kazanamaması üzerine memleketi olan Biga'ya gelen Nişancı, doğduğu köy olan Çömlekçi'ye vekil imam hatip olarak atandı.

15 Nisandan itibaren görevine başlayan Nişancı, 15 ay süreyle vekil imamlık yapacak.

Hüsnü Nişancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy imamının askere gittiğini, onun olmadığı dönemdeki boşluğu kendisinin dolduracağını söyledi.

Din eğitimi aldığı için beraber oynadığı rol arkadaşlarına göre düşüncelerinin farklı olduğunu ifade eden Nişancı, ''İmam olmaktan ötürü çok mutluyum. Setlerde yaşadığım dünya çok farklı, camide ise gerçeklerle yüz yüzeyim. Oyun bitince kendi gerçeklerimiz ile baş başa kalıyoruz. Ancak uygun roller olursa yine oynamak isterim'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber