Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Abdullah Erdoğan oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2009 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özkan Mayda

ANTALYA- Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yeni başhekimi Göğüs Cerrahisi Ana Bililim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan oldu.

Erdoğan, AÜ Tıp Fakültesi binasında gerçekleştirilen törenle görevi yaklaşık 10 aydır bu koltukta oturan Doç. Dr. İbrahim Demir'den devraldı.

Görevi boyunca iyi hizmetler yapmaya çalıştığını ve şimdi de bunu ekibinden bir arkadaşına devretmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Demir, "Verilen görevi 10 aydır yürütmeye çalıştık. 4-5 ay süreyle kalacağımı düşündüğüm bu makamda 10 ay görev yaptım. Yardımcımız olarak görev yapan arkadaşımız başhekim olarak devam edecek artık. Artık bir ekip arkadaşı olarak yeni başhekim arkadaşımıza elimizden gelen tüm destek ve yardımları yapacağız. İnanıyorum ki yıllarını bu hastaneye veren Abdullah Erdoğan arkadaşımız başarılı olacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Devir teslimini ekip değişimi değil sadece imza ve görev yetkisi değişimi olarak nitelendiren Erdoğan ise, "Kesinlikle eski yeni ekip diye bir şey söz konusu değildir. Ben öğrenciliğimi geçirdiğim ve görev yaptığım bu hastanede başhekim olduğum için mutluyum. Tüm hocalarıma ve eski rektörlerime teşekkür ederim. Hiç kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum. Yönetim Kurulunda da eski başhekimimiz bize yardımcı olacaktır. İnşallah bu kurum daha ileri noktalara gelecektir." şeklinde konuştu.

Öte yandan, AÜ başhekim yardımcılıklarına Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Arif Yeğin, Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'ndan Mehmet Şimşek, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı'ndan Yrd. Doç. Dr. Murat Turhan ve Acil Tıp Anabilim Dalı'ndan Yrd. Doç Dr. Cenker Eken getirildi.

Doç. Dr. İbrahim Demir'in ise rektör yardımcılığına geçeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber