Belediye başkanına darp iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2009 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ramazan Ceylan, dün akşam bir belediye işçisinin saldırısına uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Ali Babacan Caddesi'ndeki Hisar iş hanında esnaf arkadaşı Ali Öztürk ile sohbet eden Ramazan Ceylan'a iş yerinden önünden geçen İshak G. ?Ramazan, seninle konuşmak istiyorum? diye seslendi.

Ramazan Ceylan'ın İshak G'ye ?Ben senin amirindim, nasıl konuşuyorsun? diye cevap vermesi üzerine iki kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma, Ali Öztürk'ün araya girmesiyle sona erdi.

Ramazan Ceylan, olayın ardından İshak G'nin kendisini darbetmeye teşebbüs ettiğini belirterek, Şereflikoçhisar Merkez Karakol Amirliğine başvurarak şikayetçi oldu.

Ceylan, yaptığı açıklamada, kamuoyunda kendisinin İshak G'ye silah çektiği yönünde birtakım iddialar ortaya atıldığını, bu iddiaların asılsız olduğunu, İshak G'nin üzerine saldırdığını ve talihsiz bir olay yaşandığını ifade etti.

Şereflikoçhisar Belediyesinde işçi olarak çalıştığı belirtilen İshak G. de eski belediye başkanı Ramazan Ceylan'ın kendisine silah çektiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Bir dönem belediye başkanlığı yapan Ramazan Ceylan, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından koltuğunu Hakverdi Altuğ'a devretmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber