Emniyet müdürü eğlence baronu iddiası

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 31 Mayıs 2009 14:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Başkent'te polis müdürü B.M'nin İrina adlı hayat kadınını dövmesiyle başlatılan operasyonda, üst düzey yetkilinin fuhuş çetesine liderlik yaptığı ileri sürüldü.

Ankara'da ikinci Şok

ANKARA Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nin 11 Mayıs'ta düzenlediği ve 5 kişinin ?örgütlü fuhuşa aracılık etme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği operasyonda gün yüzüne çıkan ayrıntılar emniyet teşkilatını şok etti. Tutuklanan kişilere talimat veren perde arkasındaki kişinin 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü H.M.D. olduğu iddia edildi. Polis Müdürü Bircan M'nin bir gece kulübünde İrina Posechnik'i öldüresiye dövdüğü olayda devreye girerek genç kadını tehditle şikayetinden vazgeçiren H.M.D'nin bir çok gece kulübünü ve buralarda çalışan telekızları görevini kullanarak yönettiği ileri srüldü.

?O YAVŞ... BANA GETİR'

YAŞAR isimli adamı aracılığıyla işlerini yürüttüğü iddia edilen H.M.D'nin bu kişi ile yaptığı telefon konuşmaları dava dosyasına girdi. Saunada masöz olarak çalışan Sevinç isimli kadının bir galerici tarafından dolandırıldığı iddiaları üzerine gerçekleşen konuşmada H.M.D'nin Yaşar'a ?Kadının bir tanesini dolandırmışlar. O yavş... bana getir' diye talimat verdiği dinlemeye takıldı. Galericiden Sevinç'e ait 25 bin TL tutarında senedin geri alınmasından sonra gerçekleşen başka bir konuşmada ise H.M.D ?O kadın artık bizim himayemiz altında' diye konuşuyor. Emniyet müdürü, bir ?telebar' işletmecisini kastederek adamına ?Tepesinden inme. Tımar etmezsen para alamam' diyor. H.M.D'nin Elena adlı bir kadının işlettiği bara soktuğu adamıın ajanlık yaptığı için işten kovulduğunu aktarması üzerine H.M.D ?Diğer personel de işi bıraksın, a... k... ben onun k... karı tek başına kalsın' diyor. Emniyet Müdürü fuhuşa aracılık ettiği için tutuklanan Metin M'ye de kavgalı olduğu bir grup için ?Husumet olmasın. Ölüm olayı olursa başımız ağrır' diye talimat veriyor.

Jeep ağır olur BMW daha iyi!

Ramazan isimli yeğeniyle görüşmesi dinlenen polis müdürü H.M.D'nin himayesine alma karşılığında bir işletmecinin jeep hediye edeceği de dinlemeye takıldı. Görüşmede Ramazan'ın ?Tamam tamam abi. Yani sana araba almayı düşünüyor. X5 falan olur herhalde' şeklindeki sözlerine H.M.D ?Diyeceğin şu, abimiz her zaman arkamızda durur diyeceksin' dediği belirtildi. İşletmecinin almayı düşündüğü son model jeepin göze batacağını da söyleyen H.M.D., yeğenine ?5.30 BMW otomobil iyi olur. Bir tane siyah uyar' diyerek otomobil siparişi veriyor.

ZAFER KÜTÜK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber