Yurttan kaçan 2 kız tecavüze uğradı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Haziran 2009 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurttan kaçan 14 yaşındaki D.A. ve 13 yaşındaki M.K., Kumluca İlçesi'nde tecavüze uğradıklarını iddia ederek jandarmaya sığındı. Olayla ilgili gözaltına alınan 26 yaşındaki H. T. ile 23 yaşındaki E. G. tutuklandı.

Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Zübeyde Hanım Kız Yurdu'nda kalan M.K. ile D.A., yurttan 3 gün önce kaçarak Finike İlçesi'ne geldi. Ailesi Turunçova Beldesi'nde yaşayan M.K. ile yurt arkadaşı D.A., Turunçova Beldesi'nde gitmek üzere yolda beklerken, Kumluca yönüne giden H. T. ve E. G.'nin ?gideceğiniz yere bırakalım' teklifini kabul edip otomobile bindi.

İddiaya göre bir süre sonra E. G. araçtan indi, kızlarla başbaşa kalan H. T. ise iddiaya göre otomobili ormanlık alana götürerek iki kıza da tecavüz etti. Hüseyin T., ertesi gün kızları Finike'nin Turunçova Beldesi'ne getirip, kimseye bir şey anlatmamaları konusunda tehdit ederek yol kenarında bıraktı.

Zanlının kullandığı otomobilin plakasını alan M.K. ile D.A., Turunçova Jandarma Karakolu'na giderek başlarına gelenleri anlattı. Plakadan yola çıkan jandarma H. T. ile E. G.'yi Kumluca'da yakalayarak gözaltına aldı. Kızları Kumluca'ya götürmek için otomobillerine aldıklarını belirten E. G. tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kumluca Cezaevi'ne gönderildi.

Finike Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede tecavüz bulgusuna rastlanan ve yurttan kaçtıklarına pişman olduklarını söyleyen iki kız, Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber