Validen vekil tepkisi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Haziran 2009 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERZURUM'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına bazı kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili amirleri yerine vekilleri katılınca, Vali Sami Bulut tepki gösterdi.

Valilik toplantı salonunda bugün düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Vali Yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve daire müdürlerinin büyük bir bölümü katıldı. Kentteki yatırımların durumunun görüşüldüğü toplantıya başkanlık yapan Vali Sami Bulut, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kenan İba'ya söz verdi. Kenan İba'nın belediye yatırımlarıyla ilgili bilgi vermesinden sonra Atatürk Üniversitesi'nin çalışmalarını dinlemek isteyen Vali Bulut, Yapı İşleri Daire Başkan Yardımcısı Cüneyt Kishalı'nın kürsüye gelmesinden sonra tepki gösterdi.

?Sayın Daire Başkanı, Genel Sekreteriniz nerede?? diye soran Vali, cevap alamayınca ?Bu toplantının olacağı iki ay öncesinden belliydi. Toplantıya ilgili birimlerden genel sekreter gelir. Bundan sonra yapmayın, bir daha toplantıya almam. Haberiniz olsun? diye çıkıştı.

Vali Sami Bulut, toplantıda ayrıca daire müdürlerinden cep telefonlarını açık tutmalarını isteyerek, ?Malesef bazen arkadaşlarımızın telefonlarına ulaşılamıyor. Belki cep telefonu bulunduğunuz noktada, mekanda çekmeyebilir. Ama ilk fırsatta kim aramışsa, muhakkak dönün. Bunu özellikle belirtmek istiyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber