Cerrah: Münevver Karabulut cinayetinin ezikliğini yaşamıyorum

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2009 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Osmaniye'ye vali olarak atanan Celalettin Cerrah, "Münevver Karabulut cinayeti çözüldü. Faili bellidir. Bu olayın ezikliğini yaşamıyorum" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevinden Osmaniye'ye Vali olarak atanan Celalettin Cerrah, veda ziyaretlerine devam ediyor. Cerrah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a veda ziyaretinde bulundu. Samimi bir şekilde gerçekleşen ziyarette, Cerrah Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı. Karabulut cinayetinin çözüldüğünü belirten Cerrah, "Basın mensupları yanılıyor. Cinayet çözülmüştür ve fail bellidir. Tabiki zanlının yakalanması gerekiyor. İstanbul'da bu cinayet dışında da cinayetler işleniyor ve bunların failleri de yakalanıyor. Türk polisi mutlaka bu cinayetin failini de yakalayacaktır. Ben hiçbir şekilde bu olayın ezikliğini yaşamıyorum" dedi.

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gelen diğer soruları "Teşekkür ediyorum" diyerek cevapsız bırakan Cerrah, "İstanbul halkına sorsanız, vatandaşın bana olan güvenini ve sevgisini göreceksiniz." dedi.

Ziyarette yeni vali Cerrah'a "Sayın Valim" diye hitap eden başkan Topbaş, Cerrah'ın yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti. Cerrah'ın işinde son derece ciddi ve disiplinli bir emniyet müdürü olduğunu belirten Topbaş, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Topbaş, İSMEK'te öğreticiler tarafından yapılmış bir Kız Kulesi tablosu hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber