Doktorun kaşesini çalıp kendine ilaç yazdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2009 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli Devlet Hastanesi'nden yeşil reçete ve bir doktora ait kaşe çalan zanlı, kendine ilaç yazdı. Sahtecilik yaptığını öğrenen eczane personeli, zanlıyı yakalayarak polise teslim etti.

Alınan bilgiye göre, O.H. adlı zanlı, Kocaeli Devlet Hastanesi'nden beyin cerrahisi uzmanı Op. Dr. Yusuf Atilla Ünlü'ye ait kaşeyi ve yeşil reçeteyi çaldı. Çaldığı reçete ve doktor kaşesine hiperaktif bozukluğu ve dikkat eksikliği için kullanılan yeşil reçeteyle 'Ritalin' isimli 4 kutu ilaç yazarak Kocaeli Eczanesi'ne geldi. Burada 4 kutu Retalin ilacı almak isteyen O.H. parası yetmeyince para bulmaya gideceğini söyleyerek eczaneden çıktı.

Yaklaşık 1 saat sonra yeniden eczaneye gelen O.H., bu sefer eczacıya başka isimle düzenlenmiş Ritalin ilacını almak istedi. Aynı doktor kaşesi ile farklı iime aynı ilacın yazıldığını fark eden eczaneci, reçetenin kime ait olduğunu ve ilaçları kime yazdırdığını sordu.

Reçetenin yeğenine ait olduğunu söyleyen O.H. bulunduğu eczaneden kaçmak istedi. Sahte kaşe ve evraklarla ilaç almak istediğini anlayan eczane çalışanları, O.H.'yi yakalayarak polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekiplerince gözaltına alınarak O.H. Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber