Yağışlı hava geliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Temmuz 2009 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya), Doğu Akdeniz (Adana, İçel, K.Maraş, Hatay, Osmaniye), İç Anadolu'nun güney ve batısı (Ankara, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Karaman ve Kayseri), Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Artvin, Gümüşhane ve Bayburt), Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Zonguldak, Bartın) ile Çorum, Bingöl, Muş, Van, Isparta ve Afyon çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR: Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya) aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu, zamanla kuzeyi ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Hatay çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz (Adana, İçel, K.Maraş, Hatay, Osmaniye, Anamur) ve Isparta çevreleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, Ankara, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Kayseri çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Düzce, Zongoldak ve Bartın, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, Kars, Ardahan, Iğdır ile öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Tunceli, Ağrı, Bingöl, Muş ve Van çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber