Devlet Bakanı Sayın Yazıcı'ya Cevabımız

2010 yılındaki KPSS'nin 2009 yılına çekilebileceği yönündeki açıklamalar sonrasında Devlet bakanı Sayın Yazıcı'yı eleştirmiştik. Sayın Bakan dün yapmış olduğu açıklamada "sanal ortamda yayın yapan kimi sitelerde haksız ve mesnetsiz suçlamalarda" bulunulduğunu ifade etmiştir. Öncelikle şu hususu, bir üyemizin yorumundan alıntı yaparak, açıklığa kavuşturmak istiyoruz: Memurlar.net öylesine geyik yapılan bir internet sitesi değildir, yapılan tüm açıklamalar, gerekçesi detaylandırılarak manşete çekilmiştir.Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Temmuz 2009 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Bakan tarafından yapılan, 2010 yılındaki genel KPSS sınavının 2009 yılına çekileceği yönündeki açıklamalara;

1- Yılın ortasında bu şekilde bir karar alınmasının yanlış olacağı,

2- Sınava 2 milyonu aşkın aday girmiş ve henüz çok sınırlı sayıda personel alımı yapılmışken "uygun personel bulunamıyor" açıklamasının tatmin edici olmadığı,

3- 2 milyon adayı ilgilendiren bir konunun, bir kaç gazetede, bir kaç paragraf yer alacak derecede önemsiz olmadığı ve Sayın Bakanın ne yapmak istediğini açık bir şekilde kamuoyuna açıklaması gerektiği,

gerekçeleriyle karşı çıkmıştık.

Sözlerimizin hiçbir yerinde haksız veya mesnetsiz bir ifade bulunmamaktadır. Tüm açıklamalarımız yukarıdaki 3 bağlamda yapılmıştır. Diğer yandan, memurlar.net olarak yılda bir defa sınav yapılmasına karşı olmadığımızı da belirtmiştik. Ancak bunun kararı yılın ortasında verilmemelidir.

Söz konusu bu haberlere bini aşkın ziyaretçimiz yorumda bulunmuştur. Yorumcuların ekseriyeti yılın ortasında bu şekilde bir karar alınmasının yanlış olacağını belirtmiştir. Memurlar.net tarafından yapılmış olan anket sonuçlarında benzer bir tablo ortaya çıkmıştır.

Hal böyle iken, memurlar.net'in sıradan, geyik yapılan bir internet sitesi gibi algılanarak, haksız ve mesnetsiz suçlamalar yapan bir internet sitesi olarak değerlendirilmesini ziyaretçilerimizin takdirine bırakıyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber