Doktora silahlı saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2009 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Erenyurt beldesinde aile sağlığı merkezi doktoru Adnan Sert(38), aracından inerken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ormandan silahla ateş edilerek vuruldu. Edinilen bilgiye göre, Erenyurt Aile Sağlığı Merkezi Doktoru AdnanSert, bu sabah saat 07.45 saatlerinde aile sağlığı merkezine girmek için aracından inerken silahlı saldırıya uğradı. Silah sesini duyan çevredeki esnaf, kanlar içinde kalan Dr. Adnan Sert'i olay yerinden alarak otomobille Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıkardı.

Daha sonra 112 Acil Yardım sağlık ekipleri Dr. Adnan Sert'i otomobilden alarak önce ilk müdahaleyi yaptı, daha sonra da Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Dr. Adnan Sert, burada Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Davut Erişmiş tarafından ameliyata alındı. Kalça kısmına 3 kurşun isabet ettiği öğrenilen doktorun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından Erenyurt Belediye Başkanı Mehmet Aktaş,eski Erenyurt Belediye Başkanı Zekai Çivici, aile sağlı merkezi doktorları ve Erenyurt esnafı da hastaneye koştu. Başkan Mehmet Aktaş, bu olayın Erenyurt beldesine mal edilmemesi gerektiğini belirterek, "Olay inşallah kısa sürede çözülür. Doktorumuz çok iyi bir doktordu. Kimseyle bir husumeti veya tartışması yoktu" dedi. Erenyurt esnafı da Başkan Aktaş ile aynı görüşleri paylaştı.

Kurşunların sağlık ocağının duvarına da isabet ettiği belirtilirken,jandarma olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber