Çevik kuvvet otobüsü yolcu minibüsüne çarptı: 4 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2009 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Keçiören'de Çevik Kuvvet Polis Otobüsü'nün karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören İrfan Baştuğ Caddesi Altınpark karşısında meydaha gelen kazada, içerisinde görevden dönen polislerin bulunduğu 06 A 62130 plakalı Çevik Kuvvet Polis Otosüsü, Ulus-Hasköy hattında çalışan 06 J 0645 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptıktan sonra orta refüjde bulunan aydınlatma direğine vurdu.

Meydana gelen kaza sonrası yolcu minibüsünde bulunan yolculardan 4 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale, çevrede bulunan vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından yapılırken 112 sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile yaralılar ambulanslara taşındı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar, daha sonra Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sırasında polis otobüsünde büyük çapta maddi hasar meydana gelerken, içindeki polisler kazadan yara almadan kurtuldu. Başka bir Çevik Kuvvet polis otobüsü'nün olay yerine gelmesi ile kaza yapan araçtan malzemelerini alan polisler, diğer otobüse geçerek olay yerinden ayrıldı. Kaza sebebi ile İrfan Baştuğ Caddesi, kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, araçların olay yerinden kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber