Hastanede ortağına silah çekti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2009 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Menemen ilçesindeki özel bir hastanenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Ç. (44) istediği belgeyi imzalamak istemeyen ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. A.D. (37) ile tartışma yaşadı.

Başhekimi odasında çıkan tartışmada İ.Ç. iddiaya göre A.D.'yi darp ettikten sonra korkutmak amacıyla silahıyla hastanede 3 el ateş etti. Olayın ardından polisler tarafından gözaltına alınan İ.Ç. ile yanındaki şoförü B.G. ifadeleri alınmak üzere Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hastane başhekimi ve ortağı A.D., "Ortağımın bana sunduğu belge benim menfaatime olmasına rağmen, hastanenin aleyhine olduğu için imzalamak istemedim. İmzalamayınca da silah çekerek korkutmak istedi. Odamda 3-4 el ateş etti. Kendisinden şikayetçi olmadım." dedi.

Olay, Menemen'de faaliyet gösteren özel bir hastanenin başhekimi odasında yaşandı. İddiaya göre, hastanenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Ç. bir belgeyi imzalatmak için ortağı ve aynı zamanda hastanenin Başhekimi Op. Dr. A.D.'nin odasına gitti.

Kendisinin menfaatine olmasına rağmen hastane aleyhine olduğunu düşündüğü belgeyi imzalamak istemeyen A.D. ile ortağı arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İ.Ç., ortağı A.D.'yi darp ettikten sonra belinden çıkardığı silahla hastane içinde 3 el ateş etti.

Silah sesini duyan hastane görevlileri polisi arayarak durumu bildirdi. Daha sonra hastanede görevli doktor M.D. ile İ.Ç.'nin şoförü B.G. kavgayı ayırmak için odaya girdi. Kavga esnasında odaya giren doktor M.D., sol kaşına aldığı darbeyle yaralandı. Kısa sürede hastaneye gelen polis ekipleri tarafları gözaltına aldı.

A.D.'nin ortağından şikayetçi olmaması sebebiyle gözaltına alınan zanlılar İ.Ç. ile şoförü B.G. serbest bırakıldı.

Hastanede yaşanan olayla ilgili konuşan A.D., "Ortağım İ.Ç. benim menfaatime fakat hastane aleyhine olan bir belgeyi bana imzalatmak için odama geldi. Fakat bu belgeyi imzalamak istemeyince aramızda tartışma çıktı. İmzalamadığım için korkutmak amacıyla bana silah çekti. Odamda 3-4 el ateş etti." dedi.

Silah sesini duyduktan sonra M.D. isimli hastane doktoru ile ortağının şoförü B.G.'nin odaya girdiğini belirten A.D. "M.D., silahını almak isteyince boğuşma yaşandı. Bu sırada kabzasıyla başından yaraladı. Ben de ortağım tarafından darp edildim. Bu hastaneden 160 kişi ekmek yiyor. Hastane açısından bir sorun yaşamamak için böyle bir karar verdim. Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. Bundan sonra kimse zarar görmeden ayrılma olursa masaya otururuz." diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber