Seyyar satıcı belediyeyi yakmaya kalkıştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2009 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray'da bir seyyar satıcı, satış yaptığı arabası ve terazisi elinden alındığı gerekçesiyle belediye koridorlarına benzin dökerek yangın çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, üç tekerlekli arabayla sebze satan H.T, seyyar satıcıların girmesi yasak olan yerde satış yaptığı için zabıta ekiplerince uyarıldı.

Zabıta ekipleriyle tartışan H.T, satış yapmakta ısrar edince terazisine ve üç tekerlekli arabasına zabıta ekiplerince el konuldu.

Olaydan bir süre sonra benzin bidonu ve keskin uçlu orakla belediye binasına gelen H.T, terazisi ve arabasını geri istedi.

Binada kendisine müdahale etmeye çalışan görevlilerin yanına yaklaşmasına izin vermeyen H.T, bidondaki benzini koridora dökerek yangın çıkardı.

Koridor ve belediye zabıta müdürünün makam odasının kapısını alevlerin sardığı yangın büyümeden söndürüldü.

H.T. gözaltına alındı.

Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç, ?Gurbetçilerin de gelmesiyle trafikte sıkıntı yaşandığı için zabıta ekiplerimiz seyyarla mücadele çalışması yaptı. Seyyar satıcılardan biri müdahaleye sinirlenmiş, önemli bir durum yok? dedi.

Eski hükümlü olduğu öğrenilen H.T'nin daha önce de zabıtalarla tartıştığı için belediye binasında ve önünde bıçaklı eylemler yaptığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber