Büro Memur-Sen'de Yazgan yeniden başkan seçildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2009 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büro Memur-Sen 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Yusuf Yazgan tekrar genel başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, toplu görüşmelere yetkili konfederasyon olarak katılacaklarını, kamu çalışanlarının haklarını savunmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Konferans Salonu'nda yapılan kongre, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen'e bağlı sendikaların genel merkez yöneticileri ve Büro Memur-Sen delege ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kongrede konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen'in büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin bütün sorunları aşacak enerjiye sahip olduğunu kaydetti. Toplu görüşmelere yetkili konfederasyon olarak katılacaklarını da hatırlatan Gündoğdu, kamu çalışanlarının haklarını savunmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, yapılan seçimle Büro Memur-Sen Genel Başkanlığı'nı kazanan Yusuf Yazgan ise yaptığı konuşmada, Büro Memur Sen delegesinin, demokratik tavrını göstererek kendisini tekrar göreve getirdiğini ifada etti.

Yazgan, "Geçmişi unutup, geleceğe yönelik projelerimizle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kongre sürecinde kaybettiğimiz zamanı da çok çalışarak telafi etmek zorundayız. Kamu çalışanlarının büyük bir ümit ve beklentiyle yetkili konfederasyon yaptığı Memur-Sen ailesine mensup olarak bize düşen de bu ümitleri boşa çıkarmadan çalışmaktır." şeklinde konuştu.

Büro iş kolunda görev yapan kamu çalışanlarının haklarını şimdiye kadar olduğu gibi, şimdiden sonra da savunmaya devam edeceklerini kaydeden Yazgan, kamu çalışanlarının Büro Memur-Sen farkını hissedeceklerini ifade etti.

Genel başkanlık seçiminde oy veren-vermeyen herkesin yönetimi olduklarına da dikkat çeken Yazgan, "Gün birlik günüdür, çok çalışma günüdür. Enerjimizi, birbirimizle uğraşmak yerine, kamu çalışanlarnın haklarını savunmada harcama günüdür" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber