Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ağustos 2009 08:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile öğleden sonra İç Ege (Afyon, Uşak, Kütahya, Denizli), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Eskişehir, Konya, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Sinop çevrelerinde kısa süreli sağanak yağış geçişlerinin görüleceği, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer bölgelerimizde önemli bir değişiklik olmayacak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR :Genel olarak kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerimizde güney ve güneybatı, öğle saatlerinde iç kesimlerde kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege'de zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

DENİZLERDE HAVA

Orta ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZParçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzeydoğudan 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de Kuzey ve kuzeydoğudan doğusu kuzeybatıdan gece tamamı kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 batısı ve açıkları 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m batısında 2.5m Görüş: iyi, yağış anında orta.

MARMARAParçalı bulutlu, Rüzgar: kuzeydoğudan 3 ila 5 gece 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m gece güneyi 2,5m Görüş: iyi.

EGEAz bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, Orta ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Görüş: iyi.

AKDENİZAz bulutlu ve açık, Rüzgar: batı ve kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de güneybatıdan 2 ila 4, açıkları ile Orta Akdeniz'de 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m açıklarında 2,0m Görüş: iyi.

VAN GÖLÜAz bulutlu, Rüzgar: kuzeybatıdan gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber