Okul duvarına illegal yazı yazan 2 kişi tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2009 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bingöl'de, okulların bahçe duvarları ile caddelere PKK terör örgütünü övücü sözler yazan 4 kişiden 2'si çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gece saat 01:30 sıralarında okul bahçe duvarları ve caddelere spreyle illegal yazı yazıldığı ihbarı alan polis ekipleri çalışma başlatmıştı. İhbar üzerine Yenimahalle, Yeşilyurt ve Mirzan mahallelerinde bulunan okul bahçe duvarları ile civar caddelerdeki duvarlara illegal yazı yazıldığını tespit eden polis ekipleri eşkalleri belirleyerek çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bölgeye sevk edilen Özel Harekat, Terörle Mücadele, Asayiş, Güvenlik Şube Müdürlüğü ile bölge polis merkezi ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda tespit ettiği 4 kişiyi kısa sürede yakaladı.

Gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan M.T., Ş.T., O.T. ve H.K. sevk edildikleri savcılık tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece ifadeleri alınan şahıslardan M.T. ve Ş.T. tutuklanarak Bingöl Kapalı M Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, O.T. ve H.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber