AVEA'dan engelli vatandaşlar için özel tarife

Haber Giriş : 14 Ocak 2005 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Servislerini ve tarifelerini müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren Avea, "Elele Tarife"si ile engelli aboneleri için iletişimde engelleri kaldırıyor. Avea, engelli vatandaşlara özel hazırlanan "Elele Tarife"siyle, engelli abonelerine, birbirleriyle ve sevdikleriyle aylık 5 saat (300 dakika) ücretsiz görüşme imkanı sağlıyor.

Başvurusunun ardından "Elele Tarife" servisini kullanmaya başlayan Avea aboneleri, grup içi aramalarda, aylık 9,5 YTL sabit ücret karşılığında 5 saat bedava konuşma imkanına sahip olacaklar. Ay içinde ücretsiz görüşme süresini aşan kullanımlar ise grup dışı fiyatı olan dakika başına 0,149 YTL'den ücretlendirilecek.

Kendi adlarına 3 adet "Personell Hat" alma şansına sahip olan "Elele Tarife" aboneleri, hem sabit hatları hem de grupdışı tüm Avea numaralarını aynı fiyattan arayabilecekler. Tüm Avea bayilerinde gerçekleştirilebilecek "Elele Tarife" abonelikleri ile Avea, engelli vatandaşların, iletişimdeki engellerini kaldırarak, onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber